Kan ik ook bingokaarten van anderen zien?

Ja, dat kan, maar alleen als je gebruik maakt van de betaalde versie van het bingospel. De betaalde versie van het bingospel is uitsluitend beschikbaar voor besloten gezelschappen, denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven die bingo met de bedrijfsborrel willen spelen.

Hierbij is er een pagina voor de deelnemers beschikbaar en wordt de bingokaart die een deelnemer krijgt ingeladen in het scherm wat je organisator tot zijn of haar beschikking krijgt. Mocht je met een grotere groep mensen in een besloten kring bingo willen spelen, vraag dan naar de mogelijkheden via de Contactpagina

De opbouw van de bingokaart

Wanneer je de opbouw van de bingokaart bekijkt dan zijn er 5 kolommen, elke kolom heeft zijn eigen getallen reeks. Als je dit eenmaal weet dan weet je ook waar je het nummer terug kan vinden die tijdens de bingo wordt omgeroepen.
De opbouw van de bingokaart is als volgt:

  • Kolom 1: nummers 1 t/m 15
  • Kolom 2: nummers 16 t/m 30
  • Kolom 3: nummers 31 t/m 45
  • Kolom 4: nummers 46 t/m 60
  • Kolom 5: nummers 61 t/m 75

Waarom is deze bingokaart speciaal?

Deze bingokaart is geoptimaliseerd voor online gebruik, je hoeft deze bingokaart dus niet meer uit te printen. Veel mensen hebben vandaag de dag namelijk geen printer meer in huis, dus dat maakt het wel zo makkelijk. Het optimaliseren voor online gebruik is op verschillende manieren vorm gegeven. Je krijgt 1 bingokaart, deze bingokaart kan je op computer, laptop, tablet of mobiel gebruiken en bedienen!

Bedienen? Ja, je kan namelijk gebruik maken van de klikfunctie. De klikfunctie is beschikbaar voor elke bingokaart die je op deze website laad. Je kan met deze functie vakken inkleuren, dus als een nummer genoemd is kan je op het desbetreffende nummer klikken en kleurt deze functie het vak in. Klik je mis? Geen probleem, met nog een keer klikken verdwijnt namelijk de arcering.

Nieuwjaarsbingo

Ben je nog op zoek naar een nieuwjaarsborrel activiteit? Speciaal voor deze gelegenheid is de ‘Gelukkig Nieuwjaars BINGO’ ontwikkeld. Een feest voor iedereen, zowel de deelnemers als de organisatoren van de bingo zullen hier volop van kunnen genieten.