Gebruik van de website

De toegang tot en het gebruik van onlinebingokaart.nl is een digitale dienst. De bevoegdheid om van de digitale dienst gebruik te maken, strekt enkel tot de toegang en gebruik in besloten kring, zoals gedefinieerd door de Kansspelautoriteit. Gebruik dat deze bevoegdheid overschrijdt is onrechtmatig jegens onlinebingokaart.nl en onlinebingokaart.nl is hier bovendien niet voor aansprakelijk te stellen.

Bij het beschikbaar stellen van een bingospel voor bedrijven wordt een maximaal aantal deelnemers afgesproken, een overschrijding hiervan kan lijden tot een financiƫle correctie van de eerder afgesproken prijs.

Annuleringen

Na het aanvragen van een bingo ontvang je een mail met algemene informatie. Een opdracht wordt pas ingepland als er een opdrachtbevestiging wordt gedaan. Als het bingospel na opdrachtbevestiging is opgeleverd kan deze niet meer geannuleerd worden.

Klachten / Contact

Voor klachten, vragen of opmerkingen kan er gebruik worden gemaakt van het contactformulier, te vinden op onze contactpagina: https://www.onlinebingokaart.nl/contactpagina/