printbare bingokaart voor checkmarkBen jij op zoek naar een bedrijf welke bingokaarten voor je kan ontwerpen? Dan ben je hier op het goede adres. De service die wij op onze website aanbieden zijn digitale bingokaarten, maar we beschikken ook over de mogelijkheid om een set, met uiteraard unieke, bingokaarten te genereren in PDF formaat. Dit kan volledig in eigen huisstijl of eigen wensen. Grotere aantallen is geen probleem, je ontvangt van ons een PDF met de gewenste hoeveelheid bingokaarten!

  Vraag hier je eigen bingokaarten aan:

  Naam:  De opzet van de bingokaart

  bingokaarten gemaakt in huisstijlDe service van Onlinebingokaart.nl is een gericht op de 75 ballen bingo. Deze bingokaarten zijn opgedeeld in vijf kolommen. Op alle kaarten zijn op het middelste vak een stip aangebracht, hier komt geen nummer in te staan.

  • Kolom 1: nummers 1 t/m 15
  • Kolom 2: nummers 16 t/m 30
  • Kolom 3: nummers 31 t/m 45
  • Kolom 4: nummers 46 t/m 60
  • Kolom 5: nummers 61 t/m 75

  Aan de rechterzijde zie je een visualisatie van de bingokaart welke wij speciaal voor Primera in hun eigen huisstijl hebben gemaakt.

  Hoe worden de bingokaarten aangeleverd?

  Als wij bingokaarten ontwerpen dan zullen we ze in PDF formaat toesturen. Wanneer je de bingokaarten los wilt uitdelen dan kunnen we de bingokaarten opsplitsen per pagina. Het is ook mogelijk om alle bingokaarten in 1 PDF bestand te ontvangen, zodat je ze kunt laten afdrukken.

  Kan ik ook een digitale bingokaart krijgen?

  Ja, we kunnen met ons systeem ook een digitale bingo organiseren. In dat geval zijn onze bingokaarten voorzien van klikfunctie. Je kunt deze bingospellen ook laten ontwerpen op basis van je eigen huisstijl. Bij elk bedrijf passen we dan zowel het bingospel als de kaart aan op de gewenste huisstijl. Normaliter gebeurd dit op basis van een bedrijfswebsite, maar als er input wordt gegeven aan de opdracht dan kan dit ook mee worden genomen in het ontwerp.