Ons nieuwe bingospel is beschikbaar! Een bingospel welke uitermate geschikt is om als bedrijf het nieuwe jaar mee in te luiden. Waar een fysieke nieuwjaarsborrel niet mogelijk is kan je online natuurlijk heel veel regelen. Direct onder deze alinea zie je alvast wat je collega's of werknemers te zien zullen krijgen. Er is veel tijd en aandacht in dit fantastische bingospel gestopt, om de frisse start van het nieuwe jaar te kunnen ondersteunen! Hierbij presenteert Onlinebingokaart.nl 'De Gelukkig Nieuwjaars BINGO'.
bingokaart van de gelukkig nieuwjaars bingo

Klik hier voor een preview van de deelnemerspagina

Klik hier voor een preview van de organisatorpagina

Hoeveel kost de Gelukkig Nieuwjaars Bingo?


Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.

  Aanvraagformulier Nieuwjaarsbingo voor bedrijven:

  Naam:


  Welke bingo ondersteund de Nieuwjaars BINGO?


  Het bingospel is een 75 ballen bingospel. Dit betekent dat je een bingokaart hebt met een tabel van 5 kolommen en 5 rijen. Het middelste vak staat geen cijfer in, waardoor elke bingokaart is voorzien van 24 cijfers. Voor de 75 ballen bingo wordt er vaak gekozen voor één van de volgende varianten:
  • Volle bingokaart = prijs
  • 5 prijzen per bingoronde:
   • 1 volle winlijn (deze mag diagonaal, horizontaal of verticaal zijn)
   • 2 volle rijen (alleen horizontaal)
   • 3 volle rijen (alleen horizontaal)
   • 4 volle rijen (alleen horizontaal)
   • Volle bingokaart
  Activiteit Nieuwjaarsborrel: Bingo!

  Zeker als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit voor de nieuwjaarsborrel is bingo een leuk idee. Het nieuwe jaar wordt dit jaar vrijwel nergens met een fysieke borrel ingeluid. Als het gaat om een digitale activiteit worden deelnemers al snel verveeld als er geen entertainment of activiteit wordt georganiseerd.

  Speciaal voor de nieuwjaarsborrel hebben we een thema bingo ontwikkeld. Hier is nog meer tijd en aandacht besteed aan de vormgeving en beleving van het bingospel. Met als effect dat het spelen van 'De Gelukkig Nieuwjaars BINGO' een waar feest is geworden, zowel voor de deelnemers als voor de persoon welke de bingo organiseert!

  Hoe verstuur ik de bingokaarten?

  Met ons spel ben je van alle gemakken voorzien, je hoeft slechts 1 link door te sturen naar iedereen en dat is de deelnemerspagina van de nieuwjaarsbingo. Op deze pagina vult de deelnemer zijn of haar naam in en ontvangt een bingokaart. De bingokaart is voorzien van klikfunctie, waarmee de getrokken nummers aangeklikt kunnen worden en de kaart dus niet uitgeprint hoeft te worden. Deze bingokaart wordt trouwens opgeslagen en ingeladen op de pagina voor de organisator, als iemand bingo roept dan kan je dat met onze nieuwjaarsbingo dus snel en eenvoudig controleren!

  Hoe controleer ik of iemand een bingo heeft?

  De organisator heeft een eigen pagina. Op deze pagina is aan de rechterkant een bingomolen aanwezig en aan de linkerkant een overzicht met bingokaarten.

  Elk getal wat wordt getrokken wordt voor de organisator automatisch aangevinkt op de uitgedeelde bingokaarten.

  Boven elke bingokaart staat de naam van de deelnemer, je kunt dus snel zoeken op de naam van degene die met de nieuwjaarsbingo BINGO roept en kijken of het een correcte bingo is.

  Kan ik een eigen bingomolen gebruiken?

  Het bingospel wordt geleverd met een tweetal pagina's voor de organisator. Een pagina met digitale bingomachine en een pagina waarmee je De Gelukkig Nieuwjaars Bingo met een fysieke bingomolen kunt spelen. De meeste bedrijven vinden het namelijk leuk om zelf een rad te gebruiken. Als je een nummer getrokken hebt dan kan je deze op de pagina van de organisator aanklikken, dan worden de getrokken nummers namelijk ook aangeduid op de uitgedeelde bingokaarten.
  Speciale tarieven

  Korting voor bestaande klanten

  Voor oude en actieve klanten hebben we het volgende aanbod:
  • Actieve bingo?
   • 40% korting op de prijs
  • Verlopen bingospel?
   • 20% korting op de prijs

  Indien gewenst kan de eerder afgesloten bingo geheractiveerd worden bij het afsluiten van de 'De Gelukkig Nieuwjaars BINGO'. Indien dit gewenst is mag je dit als opmerking opgeven bij de boeking.