Ho Ho Ho BINGO!

Moet je een digitale kerstactiviteit organiseren? Dan is 'Ho Ho Ho BINGO' een perfecte mogelijkheid om gezellig met een groep online bingo te spelen, waarbij je je nergens zorgen over te maken. Deze kerstbingo is namelijk volledig digitaal, zowel de bingokaarten als een beheerpagina maakt het organiseren van een bingo voor je collega's een eenvoudige taak. Ook als iemand BINGO roept dan is dit met ons spel super snel te zien of dat wel zo is. De kerstbingo is ook in combinatie met een eigen bingomolen te gebruiken, hierdoor kan je in een digitale omgeving de sfeer van de ouderwetse bingo creëren.
bingokaart van de kerstbingo

Klik hier voor een preview van de deelnemerspagina

Klik hier voor een preview van de organisatorpagina

Hoeveel kost de Kerst Bingo?


Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.  Aanvraagformulier Ho Ho Ho Bingo voor bedrijven:

  Naam:  Welke bingo ondersteund de Ho Ho Ho BINGO?


  De bingokaart van de kerstbingo heeft de getallen 1-75. Er staan op de bingokaart 5 rijen en 5 kolommen, waarvan het middelste vak is gevuld met een stip. In totaal staan er dus 24 cijfers op de kaart. Deze 75 ballenbingo kan je uitstekend gebruiken als Kerst backup, want bingo blijft altijd een erg gezellige activiteit, zeker als alles digitaal geregeld is. Voor de KerstBingo wordt vaak gekozen voor een aantal bingoprijzen per bingoronde, maar je kunt ook alleen voor een volle bingokaart spelen.
  Zie onderstaande opties die vaak gebruikt worden voor de bingoprijzen.
  • Volle bingokaart = prijs
  • 5 prijzen per bingoronde:
   • 1 volle winlijn (deze mag diagonaal, horizontaal of verticaal zijn)
   • 2 volle rijen (alleen horizontaal)
   • 3 volle rijen (alleen horizontaal)
   • 4 volle rijen (alleen horizontaal)
   • Volle bingokaart
  Kerstbingo in plaats van kerstdiner

  'Ho! Ho! Ho! This is not a dinner, this is BINGO!' is het motto van deze Kerstbingo. Normaal zouden de meeste bedrijven namelijk een kerstetentje organiseren, maar het meeste gebeurt deze kerst digitaal. Ook als je voor zekerheid wilt kiezen dan is dit spel een prima backup voor kerst.

  Hoe nodig ik de deelnemers uit?

  Het uitnodigen van de deelnemers is heel eenvoudig, er zijn namelijk maar twee dingen die je hoeft te doen. De deelnemerslink van het Kerstbingospel en de vergaderlink van bijvoorbeeld Teams of Zoom in de uitnodiging van de bingo zetten. De kerstbingo is overigens volledig digitaal, de deelnemers kunnen online de kaarten opvragen en met behulp van de klikfunctie de getrokken nummers op de kaarten aanvinken.

  Kan ik controleren of iemand bingo heeft?

  De 'Ho Ho Ho BINGO' is net als alle andere spellen van Onlinebingokaart.nl voorzien van een tweetal pagina's die door de organisator gebruikt kan worden. Op deze pagina is een bingomolen aanwezig en worden de uitgedeelde bingokaarten ingeladen. Voor de organisator worden de getrokken nummers gelijk op de bingokaarten aangeduid. Als iemand bingo heeft dan is het een kwestie van de naam opzoeken om vervolgens te controleren of de bingo juist is.

  Gaat online bingo samen met een fysieke bingomolen?

  Ja, speciaal voor bedrijven die graag een bingomolen willen gebruiken zodat iedereen via bijvoorbeeld Teams kan zien hoe er aan het rad wordt gedraaid is een aparte pagina voor de organisator aangemaakt. Op deze pagina kunnen nummers handmatig worden aangeklikt, deze worden voor de organisator ook gelijk aangeduid op de uitgedeelde kerstbingokaarten. Zo kan je nog steeds gebruik maken van de voordelen van online bingo, maar kan je gewoon je eigen bingomolen gebruiken.
  Speciale tarieven

  Korting voor bestaande klanten

  Voor oude en actieve klanten hebben we het volgende aanbod:
  • Actieve bingo?
   • 40% korting op de prijs
  • Verlopen bingospel?
   • 20% korting op de prijs

  Indien gewenst kan de eerder afgesloten bingo geheractiveerd worden bij het afsluiten van de 'Ho Ho Ho BINGO'. Indien dit gewenst is mag je dit als opmerking opgeven bij de boeking.