paasbingospel

Bingo tijdens de paasborrel


Met pasen is het uiteraard een heel gezellig moment om eens de PaasBINGO te gaan spelen. Deze speciale themabingo is volledig gericht op het thema pasen. Net als bij onze andere bingo's is ook deze online bingo volledig digitaal te gebruiken!

De lente begint, alles begint te bloeien en in het gras zijn de eieren verstopt. Natuurlijk mag ook de paashaas niet ontbreken, als je goed oplet kan je die ook ook op de bingokaart terugvinden!
paasbingo kaart

Hoeveel kost de PaasBingo?


Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.  Aanvraagformulier PaasBINGO voor bedrijven:

  Naam:


  Voor de organisator

  Als organisator krijg je toegang tot het pagina waar alle bingokaarten zijn ingeladen van jouw bingospel. Het bingospel wordt standaard opgeleverd met 2 pagina's voor de organisator. De eerste pagina kan je gebruiken als je onze digitale bingomolen wilt gebruiken, de tweede wanneer je een eigen bingomolen wilt gebruiken.
  het online paas bingo spel

  De digitale bingomolen

  Wanneer je onze digitale bingomolen gebruikt dan ben je van alle gemakken voorzien. Aan de hand van het stappenplan in de spelhandleiding kan je eenvoudig een bingo organiseren.

  Aan het begin van elke ronde wordt een unieke reeks met getallen gemaakt, elke keer als je op 'Nummer trekken' klikt dan wordt het volgende nummer getoond.

  Het grootste voordeel van ons bingospel is dat je als organisator alle bingokaarten van de PaasBINGO ziet en dat alle getrokken nummers (alleen voor de organisator, deelnemer moet zelf de getrokken nummer aanklikken) automatisch op de uitgedeelde bingokaarten wordt aangeduid.
  Roept iemand BINGO? Het enige wat je dan hoeft te doen is de naam opzoeken (bingokaarten zijn alfabetisch geordend) en je ziet direct of iemand wel of geen bingo heeft!

  Je eigen bingomolen gebruiken

  Je kunt in combinatie met ons digitale bingospel ook gewoon je eigen bingomolen gebruiken. De eerder genoemde functionaliteiten blijven dan gewoon gewaarborgd. En dat scheelt heel veel gedoe tijdens de bingo!

  Hiervoor kan je de klikpagina gebruiken voor de organisator. Deze pagina heeft een overzicht met bingoballen welke je aan kunt klikken. Hierdoor kan je een fysieke bingomolen gebruiken en het nummer wat je trekt aanklikken op de beheerderspagina.

  Doordat je het nummer aanklikt wordt deze ook op de uitgedeelde bingokaarten aangeduid (alleen voor organisator, deelnemer moet wel zelf de getrokken nummers aanklikken). Hierdoor kan je ook bij gebruik van een eigen bingomolen in 1 oogopslag zien of iemand bingo heeft en weet je zeker dat alles soepel en eerlijk verloopt!