Voor verenigingen hebben we speciale bingothema┬┤s ontwikkeld. Begin 2021 werd de digitale Koningsdag BINGO gelanceerd en eind 2021 de eerste sportbingo’s. Deze bingo’s zijn geheel in stijl van de sport ontwikkeld om zo een bij de sport passende bingo te kunnen maken.

Snel jouw bingo bekijken?

Wat moet jij nog regelen?

Met ons digitale bingospel heb je de grootste klus al achter de rug. Je door het bingospel voor verenigingen namelijk maar 1 link naar alle deelnemers te sturen en daar kunnen ze hun eigen bingokaart ophalen. Zeker handig als er bijvoorbeeld 100 mensen met de bingo meedoen, als je iedereen dan persoonlijk een bingokaart toe moet sturen dan ben je wel erg lang bezig.

Als je ons bingospel geboekt hebt moet je alleen nog voor de communicatie en de prijzen zorgen.

De communicatie kan bijvoorbeeld via Teams of Zoom, mochten de omstandigheden het niet toelaten om het op locatie of in het clubhuis te organiseren.

Koningsdag BINGO

koningsdag bingo voorbeeldSpeciaal voor Oranjeverenigingen
Speciaal voor oranje verenigingen hebben we de Koningsdag BINGO ontwikkeld. Deze bingo is een feestelijke en in oranjetinten gehuld bingospel geworden. Met vrolijke oranje confetti op de achtergrond en alles digitaal. Zo kan je zowel online als op locatie een zeer goede en gezellige bingo organiseren.

Koningsdag BINGO boeken

Voetbal BINGO

voetbalbingokaart met klikfunctieSpeciale bingo voor voetbalclubs
Met de Voetbal BINGO is de belangrijkste themabingo voor sportverenigingen direct aan de beurt. Deze bingo mag natuurlijk niet missen, want geen enkele sport is zo populair om te beoefenen en te aanschouwen als voetbal. Een mooie en goede grasmat is de basis voor een goede pot voetbal, het is daarom ook niet gek dat de groene sferen de boventoon voeren bij de bingospel voor voetbalclubs.

Voetbal BINGO boeken

Tennis BINGO

tennisbingokaart met klikfunctieSpeciale bingo voor tennisclub
Een standaard tennisbaan bestaat tegenwoordig niet meer, deze zijn in vele kleurvarianten en ondergronden beschikbaar. Wij hebben gekozen voor het mooie contrast van een rode tennisbaan met een groene rand. Een leuk detail van de tennisbingo is de klikfunctie, klikt een deelnemer op een getal dan verschijnt hier een gele tennisbal.

Tennis BINGO boeken

Hockey BINGO

hockeybingokaart met klikfunctieSpeciale bingo voor hockeyclub
Tijdens de Hockey BINGO is er geen mogelijkheid om er een paar nummers ‘in te flatsen’. Het gaat namelijk om de harde cijfers, die uit de digitale of een fysieke bingomolen komen rollen. We hebben voor de hockey bingospel gekozen voor een groen veld en groene vormgeving. Op verzoek is er ook een blauw hockeythema beschikbaar.

Hockey BINGO boeken

Judo BINGO

judobingokaart met klikfunctieSpeciale bingo voor judovereniging
Respect is de belangrijkste kernwaarde van judo, daarom ook dat ervoor gekozen is om de ‘Za-rei’ groet op de kaarten te zetten. Je begint niet voor niets elke training en elke wedstrijd met een groet. Dit onderdeel mocht dan ook zeker niet missen. De rode en blauwe kleuren zijn gekozen op basis van de moderne matkleuren om de Judo BINGO de hedendaagse gevoel van judo te kunnen geven.

Judo BINGO boeken

Volleybal BINGO

volleybalbingokaart met klikfunctieSpeciale bingo voor volleybalvereniging
Deze speciale editie is gebaseerd op een blauw gele kleurcombinatie op de vloer met op de achtergrond de belijning van het speeldveld. Met alle details aanwezig zijn we met de speciale editie sportbingo’s klaar voor een gezellig volleybal ronde. Waar een mooie ace tijdens een volleybalwedstrijd het mooiste is geldt tijdens de Volleybal BINGO natuurlijk maar 1 ding, zo snel mogelijk een volle kaart!

Volleybal BINGO boeken