Ben jij op zoek naar een bingospel om de bingo bij je hockeyclub te kunnen organiseren? Dan is deze digitale oplossing waar je naar op zoek bent. Van alle gemakken voorzien en volledig digitaal. Met digitale bingokaarten welke voorzien van klikfunctie en een systeem voor de organisator op de bingonummers aan te klikken of te trekken. Op de pagina van de organisator worden ook de uitgedeelde bingokaarten ingeladen voordat de bingoronde begint. Een bingo is hierdoor direct te controleren!
hockeybingokaart

Checklist voor HockeyBINGO

1. Het Hockey BINGO spel reserveren

2. Locatie om bingo te organiseren (fysiek of online)

3. Bingoprijzen regelen (liefst gesponsord natuurlijk)

Hoeveel kost de Hockey BINGO?


Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.

  Aanvraagformulier Hockey BINGO voor verenigingen:

  Naam:

  De HockeyBINGOkaart


  Zoals je aan de rechterkant van deze alinea ziet is de bingokaart digitaal te gebruiken. Dit kan middels de klikfunctie die in al onze bingospellen aanwezig is. Wordt er een nummer geroepen die op je kaart is dan klik je deze aan en kleur het getal groen en verschijnt er een hockeybal op de achtergrond. Klik je per ongeluk verkeerd? Dan klik je gewoon nog een keer en verdwijnt de bal.
  hockeybingokaart met klikfunctie

  Wat krijgt de organisator te zien?

  De standaard pagina is voorzien van digitale bingomolen. Deze bingomolen trekt zelf op willekeurige wijze getallen en toont deze op de grote bingobal rechts bovenin het scherm.
  beheerpagina van het hockey bingospel

  Snel en eenvoudig een bingo controleren


  Aan de linkerzijde zie je uitgedeelde bingokaarten. Voor de organisator is een bingo heel makkelijk te controleren. Op de pagina van de organisator wordt namelijk automatisch de getrokken nummers op de bingokaarten aangeduid. Zo kan je direct zien of iemand wel echt bingo heeft. De deelnemers moet uiteraard zelf de nummers aanklikken.
  Eigen bingomolen gebruiken?
  Wil jij graag online een bingo organiseren, maar wel je eigen bingomolen gebruiken? Daar hebben wij een speciale pagina voor de organisator voor gemaakt. Op deze pagina is het veld met bingonummers klikbaar gemaakt. Heb je een nummer getrokken uit je eigen bingomolen? Dan klik je deze aan in het overzicht en wordt dit nummer automatisch op de uitgedeelde bingokaarten aangeduid. Hierdoor kan je dus nog steeds super eenvoudig controleren of iemand bingo als er iemand bingo roept.