De digitale judobingo
judo bingokaartIn de collectie van themabingo's voor sportverenigingen is ook een speciale editie opgenomen voor judoverenigingen. De basis van judo begint bij de kernwaarden van de sport. Daarom hebben we er ook voor gekozen om het aspect respect te kiezen voor het ontwerp van de bingokaart. Als watermerk is achter de bingocijfers de ‘Za-rei’ groet geprojecteerd. De kleuren van de bingokaart zijn gebaseerd op de moderne matkleuren blauw en rood welke in menig dojo te vinden zijn.

Wat heb je nodig om een bingo te organiseren?

1. De Judo BINGO reserveren

2. Locatie om bingo te organiseren (fysiek of online)

3. Bingoprijzen regelen (liefst gesponsord natuurlijk)

 

Hoeveel kost de Judo BINGO?

Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.

  Aanvraagformulier Judo BINGO voor verenigingen:

  Naam:

  Alles gaat digitaal

  judobingokaart met klikfunctieNet als alle spellen van Onlinebingokaart.nl gaat bij ons alles digitaal. Zowel het ontvangen van de bingokaarten als het gebruik van de bingokaarten. Deze zijn namelijk voorzien van klikfunctie waardoor je helemaal niets meer hoeft uit te printen of uit te delen. Het organiseren van een bingo wordt zo heel erg makkelijk.

  Erg fijn is dat de bingokaart zelf ook geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Hierdoor kan iedereen aan een bingokaart komen, want wie heeft er vandaag de dag nou geen mobiel?

  Pagina voor organisator

  beheerpagina van het judo bingospelVoor de organisator zijn we ook overal op voorbereid, je mag natuurlijk onze digitale bingomolen gebruiken die wij in het bingospel hebben ingebouwd. Maar je kunt ook gewoon een fysieke bingomolen gebruiken als je dat wilt. De organisator kan met ons systeem ook nog eens heel snel zien of iemand bingo heeft en hoeft zich daarom nergens meer zorgen over te maken. Want op de pagina voor de organisator worden namelijk alle getrokken nummer op de kaarten aangeduid. Roept dus iemand bingo? Dan kijk zoek je de naam op en zie je direct of het klopt!

  De bingo online organiseren

  Wanneer je de bingo online moet organiseren dan raden wij aan om te kiezen wat je kent. Het maakt voor ons bingospel namelijk niet uit of jij Zoom, Teams of welke communicatiesoftware dan ook gebruikt. Het is belangrijk om bijtijds een link aan te maken van bijvoorbeeld een vergadering van Teams. Dan kan je namelijk een uitnodiging maken met daarin de link naar de communicatiesoftware en de deelnemerspagina van het judo bingospel.

  Hoe roep je bingo?

  Er zijn een aantal manieren te bedenken om bingo te roepen. Hoe groter de groep hoe rumoeriger het over het algemeen wordt. Daarom wordt er bij grotere groepen vaak voor gekozen om de microfoons te dempen. Als je dan bingo hebt dan kan je het dempen opheffen en bingo roepen.

  Een andere mogelijkheid is om de chatfunctie te gebruiken. Handig hieraan is dat je heel duidelijk kunt zien wie het eerste bingo heeft geroepen. Het kan namelijk voorkomen dat er op het zelfde moment meerdere deelnemers een volle bingokaart hebben.