De digitale tennisbingo
voetbalbingokaart met klikfunctieMoet jij voor de tennisclub een bingo organiseren? Dan is deze speciale themabingo zeker een aanrader. De layout en beleving van dit bingospel is namelijk helemaal aangepast aan de tennissport. Zo past deze oplossing perfect bij je doelgroep en is alles super snel en eenvoudig geregeld. Rechts zie je bijvoorbeeld de digitale bingokaart, deze is voorzien van klikfunctie en daarom hoef je niets meer uit te printen.

Het versturen van een simpel linkje naar iedereen is voldoende om de bingokaarten rond te sturen. Je hoeft dus niet elk lid een papieren bingokaart of aparte link toe te sturen, maar 1 algemene uitnodiging en je bent klaar!

Waar organiseer jij je bingo?

Organiseer je de bingo in het verenigingsgebouw of online? In beide gevallen kan je ons bingospel gebruiken. De bingokaarten zijn namelijk geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, mocht iedereen in het verenigingsgebouw mogen komen dan is dat natuurlijk het gezelligste. En anders moet je het digitaal oplossen, met bijvoorbeeld Teams of Zoom kan je heel snel een uitnodiging klaarmaken en heb je de communicatie met de bingo geregeld.

Hoeveel kost de Tennis BINGO?

Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.

  Aanvraagformulier Tennis BINGO voor verenigingen:

  Naam:

  De Tennis Bingokaart

  tennis bingokaartDe tennis bingokaart is een speciaal vormgegeven kaart. Natuurlijk mogen de tennisballen niet ontbreken. De kaart zelf is net als alle andere kaarten op onze website voorzien van klikfunctie, waardoor je niets meer hoeft uit te printen. Deze klikfunctie is zowel op de laptop, computer, tablet als mobiel te gebruiken.

  De bingokaart zelf ontvangt de deelnemer wanneer ze zijn of haar naam invult op de deelnemerspagina. Voor verenigingen die met kaartverkoop werken kan je ook melden dat de deelnemer zijn of haar e-mailadres of telefoonnummer moet opgeven. Eenmaal invult kan er op de knop 'Meedoen' geklikt worden en verschijnt de bingokaart. Deze bingokaart wordt opgeslagen, zodat deze op de pagina van de organisator kan worden ingeladen.

  Organisatorpagina van het bingospel

  beheerpagina van het tennis bingospelDe organisator van de Tennis BINGO krijgt een tweetal links. De eerste link is met een digitale bingomolen en de andere link kan de organisator gebruiken als een fysieke bingomolen gebruikt wordt.

  Het gemak voor de organisator

  Op de pagina van de organisator worden de uitgedeelde bingokaarten ingeladen. Elk door de organisator getrokken nummer wordt automatisch aangeduid op de bingokaarten die op de organisatorpagina aanwezig zijn (de deelnemers moeten natuurlijk zelf op hun bingokaart klikken als een nummer genoemd is).

  Door deze automatische functie op de organisatorpagina wordt het controleren van een bingo een fluitje van een cent. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is de bingokaart opzoeken en je ziet direct of het een correcte bingo is!

  Veel gestelde vragen

  Hoe controleer ik of iemand bingo heeft?

  Op de organisatorpagina worden de bingokaarten naast de bingomolen ingeladen. Alle nummers die getrokken zijn worden voor de organisator ook op de bingokaarten aangeduid. Roept iemand bingo bingo? Dan zoek de bingokaart op en zie je direct of dit een geldige bingo is!

  Moet ik bingokaarten uitprinten?

  Nee, alles gaat volledig digitaal. De bingokaarten zijn voorzien van klikfunctie en tevens geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. En het fijnste nog is dat je iedereen in 1 keer de bingokaart kan opsturen, er is namelijk 1 link voor alle deelnemers!

  Wat moet ik nog regelen voor de bingo?

  Los van de prijzen en gezelligheid moet je voor de bingo een bingospel regelen en indien online een communicatiemogelijkheid.

  Voor het spel kan je de TennisBINGO gebruiken, voor de communicatiesoftware raden we Teams of Zoom aan. Hier moet je een vergadering inplannen.

  Als laatste moet je een uitnodiging maken, deze kan je in 1 keer naar alle deelnemers versturen. In deze uitnodiging moet de deelnemerspagina van het tennis bingospel genoemd zijn en de vergaderlink.