De digitale voetbal bingokaart
voetbalbingokaart met klikfunctieBen je op zoek naar een oplossing om de bingo voor je voetbalclub digitaal te organiseren? Deze speciale themabingo sluit perfect aan bij de sport en is ook nog eens helemaal digitaal. Rechts zie je de digitale bingokaart, welke voorzien is van klikfunctie.

De kaart is tevens geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, dus je kunt de digitale bingo ook gewoon in de sportkantine gebruiken!

Hoeveel kost de Voetbal BINGO?

Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.

  Aanvraagformulier Voetbal BINGO voor verenigingen:

  Naam:

  De bingokaarten versturen

  voetbalbingokaartWanneer de bingo is aangemaakt ontvang je een drietal links, twee links voor de organisatorpagina en een link voor de deelnemerspagina. Deze link kan je in 1 keer naar iedereen versturen. Je hoeft dus niet iedereen apart een eigen link te sturen. Als iemand de pagina opent dan kan hij of zij hier een naam opgeven en komt er een bingokaart in beeld.

  Je bent dus in een mum van tijd al klaar met de voorbereidingen van de digitale bingo als je voor de voetbalbingo kiest.

  Organisatorpagina van het bingospel

  Er zijn een tweetal organisatorpagina's beschikbaar, de eerste met digitale bingomolen en een pagina voor iedereen die een fysieke bingomolen wil gebruiken. Aan de linkerzijde worden de uitgedeelde bingokaarten ingeladen als je de bingoronde start. Met behulp van een stapsgewijze spelhandleiding kan je heel eenvoudig zelf een digitale bingo organiseren.

  Bingo controleren? Super eenvoudig!

  Een enorm voordeel van Voetbal BINGO is dat alle bingokaarten die meedoen in worden geladen op de organisatorpagina. De deelnemers moeten zelf de getrokken nummers aanklikken, maar op de organisatorpagina worden de getrokken nummers automatisch aangeduid in het bingokaarten overzicht. Roept er iemand bingo? Dan kan jij gelijk zien of dit een geldige bingo is!

  Veel gestelde vragen

  Wat moet ik nog regelen voor de bingo?

  Wat je bij ons regelt is het digitale bingospel. Naast de normale dingen zoals bingoprijzen en gezelligheid moet je ook een communicatiemogelijkheid regelen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld Teams, Zoom of via bijvoorbeeld een stream.

  Als je de link hiervoor klaar hebt dan kan je de uitnodiging samen met de deelnemerspagina van de Voetbal BINGO versturen en ben je klaar voor een paar hele gezellige bingoronden!

  Moet ik bingokaarten uitprinten?

  Alle bingokaarten van Onlinebingokaart.nl zijn voorzien van klikfunctie en dus digitaal te gebruiken. Je hoeft dus helemaal niets uit te printen, maar kan de bingokaart gewoon digitaal gebruiken. Wist je dat een bingokaart vaak op de mobiel wordt opgehaald? Dan kan de computer of laptop gebruikt worden voor bijvoorbeeld Teams of Zoom.

  Hoe controleer ik of iemand bingo heeft?

  Dat is met onze bingo's super eenvoudig. De organisator heeft namelijk een pagina waar alle bingokaarten worden ingeladen. Als er een nummer getrokken is dan worden deze (alleen op de organisatorpagina! Deelnemers moeten zelf klikken) automatisch op de bingokaarten aangeduid. Roept iemand bingo dan zoek je de betreffende kaart op en kan je direct zien of het een correcte bingo is.