De digitale bingo voor volleybalclubs
Zoals je aan de rechterzijde van deze paragraaf al ziet is de VolleybalBINGO volledig in stijl van de sport. Hierdoor krijgen de deelnemers echt het gevoel dat ze een bingo spelen die aansluit bij wat hun leuk vinden.

Net als al onze bingospellen is ook deze themabingo volledig digitaal te gebruiken, super eenvoudig te organiseren (je hoeft maar 1 link rond te sturen voor de bingokaart!) en ook nog eens super makkelijk tijdens het spelen!
volleybalbingokaart met klikfunctie
Wist je trouwens dat je de bingokaart ook gewoon op je mobiel kunt ophalen? Zo kan je er dus ook voor kiezen om ons bingospel in de kantine te spelen.

Hoeveel kost de Volleybal BINGO?


Aantal deelnemersTotaalkosten excl. btw

Bovengenoemde kosten zijn exclusief btw. Bij opdrachtbevestiging voor bingospel welke binnen 2 werkdagen klaar moet staan geldt een spoedtarief van 30 euro exclusief btw.

  Aanvraagformulier Volleybal BINGO voor verenigingen:

  Naam:

  Het digitale bingospel

  Aan de rechterzijde van deze alinea zie je de pagina voor de organisator. Alle uitgedeelde bingokaarten worden ingeladen op de pagina en gecombineerd met de digitale bingomolen. Alle getrokken nummers worden voor de organisator automatisch aangevinkt op de uitgedeelde bingokaarten (de deelnemers moeten wel zelf de getrokken nummers aanklikken). Zo kan je direct zien of iemand bingo heeft.
  beheerpagina van het volleybal bingospel

  Met fysieke bingomolen?


  Het bingospel is ook geschikt als je een eigen bingomolen wilt gebruiken. We hebben hier speciaal een organisatorpagina ontwikkeld waar je de getrokken nummers aan kan klikken. Zo kan de functionaliteit dat nummers voor de organisator automatisch op de bingokaarten worden aangevinkt. De voordelen van ons digitale bingospel blijven dus behouden.

  Bingokaart versturen

  Je kunt heel eenvoudig ervoor zorgen dat alle deelnemers hun bingokaart ontvangen. Hiervoor hoef je namelijk maar 1 link door te sturen, de deelnemerslink. Hier kan je de deelnemers hun naam laten invullen. Wanneer er bingokaarten verkocht zijn dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een e-mailadres of telefoonnummer op te geven voor het ophalen van de bingokaart. Zo kan je namelijk eenvoudig controleren of iemand een bingokaart had gekocht.
  volleybalbingokaart
  Volledig digitaal, voorzien van klikfunctie
  Ook de bingokaart is volledig digitaal te gebruiken. Je hoeft dus niet meer bingokaarten uit te printen en uit te delen. Ook op mobiel is de kaart te gebruiken.

  Er is een klikfunctie ingebouwd, in het geval van de VolleybalBINGO verschijnen er volleyballen achter het nummer en kleurt het nummer zwart. Zo kan je elk nummer dus aanklikken welke getrokken is en sluit het perfect aan bij de sport!
  volleybalbingokaart met klikfunctie